Kto je prítomný
Celkom je tu prítomných 8 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 8 anonymných.
nikto nie je prítomný
Najviac tu bolo súčasne prítomných 105 užívateľov dňa Št október 24, 2024 3:41 pm.
Posledná téma
Hľadať
5 posters
všetko možné i nemožné
Anonymný- Anonymný
- Post n°51
Re: všetko možné i nemožné
ten "horizont udalosti" - o com to zhruba je? ci sa mi oplati to hladat...
vendi- Počet príspevkov : 240
Registration date : 04.02.2009
- Post n°52
ten madakaskar sme akurát dopozerali s chlapcom fakt pekná oddychovka, 300 mám super film odporúčam a po tých ostatných sa popozerám vdaka
chailess- Počet príspevkov : 122
Registration date : 19.03.2009
- Post n°53
Ja má viac tipov, len niektoré sú pre vyhradenú skupinu ľudí, to znamená že nie všetkým sa páči.
1. Mongol Džingischán - život Temudžina (neskôr Džingischána) pred tým ako zjednotil mongolov. Na ruský film veľmi podarená vec.
2. Prestige - prostredie iluzionistov. Pekne zamotaná zápletka.
3. Madagaskar 2 - nie je o čom. Oddichovka ako sa patrí.
4. Deviata brána do údolia tieňov - starší film s Johny Deppom. Trocha mysteriózni.
5. 300 - Ak chcem len niečo na pobavenie a ralax. (do skupiny filmu 300 pridávam aj Sin City, vďaka autorstvu Franka Millera)
6. Horizont udalostí - mysteriózny sci-fi thiler. Mňa len tak niečo nerozhádže ale pri prvom pozretí tohto filmu by mi cez anál neprestrčili ani slamku sena.
Ak bude záujem tam môžem pridať aj iné filmíky.
1. Mongol Džingischán - život Temudžina (neskôr Džingischána) pred tým ako zjednotil mongolov. Na ruský film veľmi podarená vec.
2. Prestige - prostredie iluzionistov. Pekne zamotaná zápletka.
3. Madagaskar 2 - nie je o čom. Oddichovka ako sa patrí.
4. Deviata brána do údolia tieňov - starší film s Johny Deppom. Trocha mysteriózni.
5. 300 - Ak chcem len niečo na pobavenie a ralax. (do skupiny filmu 300 pridávam aj Sin City, vďaka autorstvu Franka Millera)
6. Horizont udalostí - mysteriózny sci-fi thiler. Mňa len tak niečo nerozhádže ale pri prvom pozretí tohto filmu by mi cez anál neprestrčili ani slamku sena.
Ak bude záujem tam môžem pridať aj iné filmíky.
- Post n°54
dakujem za tip dnes som ho pozeral a fakt super film , určite si ho pozriem ešte raz, ešte raz dík nemáte dalšie tipy?
Anonymný- Anonymný
- Post n°55
no, posledny film co som videla je K-PAX (slovensky preklad - svet podla prota). nie je novy, ale je skvely!
- Post n°56
ludkovia už dlho som nepozeral nejaký dobrý film nemáte nejaký tip na dobrý film
- Post n°57
možno že sa na chvíľu prihlásili a potom znova dali dovolenku takto by to mohli robiť do nemoty nie ?!
Anonymný- Anonymný
- Post n°58
Ja mam na ostrove jedneho, ktory je inaktivny (mneo mesta je sivym) a ten je uz tiez asi 2-3mesiace takto. Ale mam plno takych, co su na dovolenke aaa su tak uz takmer polroka! A nic sa s nimi nedeje! Len zaberaju miesto, kde som si ja chcel postavit svoje!
- Post n°59
sudruzka nieje toho tam veľa ale na pár dní by ti to mohlo stačiť
http://www.subory.sk/download/277398/orlando.bloom.zip
http://www.subory.sk/download/277398/orlando.bloom.zip
Anonymný- Anonymný
- Post n°60
mne sa to oplati - denne od neho donesiem 1000 mramoru a dreva... nie je to vela, ale potesi
- Post n°61
S inaktívnymi v mojom okolí je to tak, že každý vydrží 25 dní a potom ho to vyhodí. Ešte nikoho to nevyhodilo neskôr alebo skôr. Ale mám tu aj takých exotov, že sú neaktívny 20 dní, potom sa prihlásia a zas sú neaktívny 20 dní. Bola by z nich vynikajúca farma, ale keďže ťažia 1ks suroviny za hodinu, tak je to zbytočné.
Anonymný- Anonymný
- Post n°62
ale dovolenka je nieco ine... inak ja mam na ostrove jedneho hraca a ten je (i) tri mesiace... uz ho mali predsa davno vypnut, nie? a stale produkuje suroviny a mesta sa mu drzia aj bez vina (celkom dobra mini farma). no nie je to zaujimave??
- Post n°63
no to netuším myslel som si že po 10 dnoch je (i) a potom dva týždne
- Post n°64
Tak, keďže sa tu prejednáva všetko, mám jednu otázočku. Chcem sa spýtať, koľko môže byť hráč na dovolenke, aby mu zrušilo účet? Na ostrove mám dvoch čo sú na dovolenke už 53 dní, tak už len čakám kedy ich odkopne
Anonymný- Anonymný
- Post n°65
aaa, sak to mi je jasne! ja len ze ci si nahodou na neho nenatrafil pri tych netovych potulkach... ale ak mi pozries, budem ti povdacna!vendi napísal:chlapov nezbieram ale určite ti niečo pozriem dnes v noci
- Post n°66
chlapov nezbieram ale určite ti niečo pozriem dnes v noci
Anonymný- Anonymný
- Post n°67
na moj vkus prilis preexponovana, ale da sa nemas v ponuke aj nejaku fesnu s orlandom bloomom??? by som ho celkom rada chcela aspon na ploche mat!
- Post n°68
všetko možné i nemožné
myslím že táto téma by sa mohla využívať na všeličo čo vás zaujíma alebo zaujalo v poslednej dobe alebo tipy na zaujímavé stránky a tak proste pokec o všetkom ( nie o politike )
môžem začať ?! starí draci ma poznajú a vedia že stále niečo vymýšľam a skúšam ,dennodene hľadám nové tapety(a nielen to) na internete a každý den mám inú tapetu na ploche, ale táto ma zaujala na toľko že zostane asi dlhšie na mojom pozadí ( a som aj fanúšikom tejto speváčky)
čo vy na to páči sa http://fanklub.lucievondrackova.cz/tapety/tapeta_gebls.jpg
môžem začať ?! starí draci ma poznajú a vedia že stále niečo vymýšľam a skúšam ,dennodene hľadám nové tapety(a nielen to) na internete a každý den mám inú tapetu na ploche, ale táto ma zaujala na toľko že zostane asi dlhšie na mojom pozadí ( a som aj fanúšikom tejto speváčky)
čo vy na to páči sa http://fanklub.lucievondrackova.cz/tapety/tapeta_gebls.jpg
Po január 24, 2011 5:15 pm pre Aeneas
» Trojslovny roman na pokracovanie (vypinat podpis)
Po august 30, 2010 4:53 pm pre matus55
» hniezdo potrebuje pomoc
Pi marec 26, 2010 4:52 pm pre Martinečka
» Kto som,čo som.....alebo: "Poviem vam nieco o sebe"
Ne marec 14, 2010 12:44 am pre Anonymný
» prečo nick taký aký máte?
St marec 10, 2010 9:32 am pre DrakMichael
» Vtipy a haluze
Pi február 19, 2010 4:30 am pre shmit
» Súťaž "Borec týždňa"
Št február 18, 2010 9:08 am pre Aeneas
» Obrázky všetkých obrázkov :)
Ne február 07, 2010 2:26 am pre kristina6
» To čo vás baví... (linky, obrázky, texty, atď.)
Ut január 26, 2010 10:27 pm pre Anonymný